Web
Analytics

Ung Kultur Möts

UKM är möjligheternas festival. På riktigt. Allt är faktiskt möjligt. Scenen, galleriet och utrymmet är ditt, fyll det med vad du vill!

UKM står för Ung Kultur Möts och är en öppen scen och ett galleri för kreatörer och arrangörer mellan 13-25 år. Det är en plats att synas och att mötas.

UKM-festivaler 2021.
Årets lokala och regionala festivaler har ägt rum. UKM Riksfestival hålls 17-19 juni digitalt. Mer info om den här. Hör av dig till Malin Hadarsson Bodin om du vill veta mer om UKM eller kanske arrangera en festival i din kommun nästa år. Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Vill du vara med i ledningsgruppen 2022?
Är du mellan 13-25 år och vill lära dig mer om arrangörsskap? Skriv upp dig på intresselistan för att vara med i ledningsgruppen för UKM Regionfestival 2022.

Även nästa års festival arrangeras tillsammans med Åmåls kommun, och vi hoppas och tror att den festivalen kommer att gå att ha i fysisk form på plats i Åmål i slutet av maj 2022. Ansökan till ledningsgruppen öppnar i oktober, och arbetet drar igång i november/december 2021.

Intresselista för ledningsgruppen

BorderArt by UKM
Är du nyfiken på arrangörskap och sugen på ännu mera UKM just nu? Konstcampet BorderArt som arrangeras tillsammans med Norge söker ledningsgrupp just. Ansök till ledningsgruppen idag eller senast 9 juni. Läs mer + ansökan här.

UKM-festivaler och smittspridningen av Covid-19.
2021 arrangeras våra festivaler i stort digitalt. Läs mer på respektive festivals hemsida för att läsa om hur just den festivalen planerar att corona-anpassa sitt upplägg.

Här kan du läsa om UKM Sveriges hållning kring Covid-19. 

KONTAKT:
Malin Hadarsson Bodin
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. | 0737-32 91 77