K-Youtube twitter link dark instagram link dark vimeo link dark facebook link dark
  LOGGA IN  

180119 avtryck draw

Var med och gör AVTRYCK

Vill du utveckla din konst i relation till samhället? Eller kanske genom påverkan skapa konst? Vi söker dig som vill förändra med din konst, i det stora eller lilla. 

Var med och undersök vilka avtryck du gör och vilka avtryck som får rum i dig. Genom samtal, workshops, residens och utställningar, reflekterar och skapar vi nya avtryck. Under hösten kommer Avtryck ta form av en salong och av residens.

Residens Avtryck
Avtryck arbetar platsspecifikt och undersöker hur en plats påverkar ens konst och hur ens konst påverkar platsen. Under hösten kommer vi slå upp residens på utvalda platser runt om i Västra Götaland. Följ med!

Residens #2 15-16/12 Uddebo

Anmäl ditt intresse här

Salong Avtryck 
Avtryck öppnar salong, ett tillfälle att mötas och inspireras av varandra. Ett andningshål och en plats för diskussion. Det kommer bli konstbesök, bokcirklar och studiebesök.

Först ut en bokcirkel om Stina Oscarsons bok “Tror du att du kan förändra världen utan att anstränga dig”. Anmäl dig via formuläret

Vid frågor om Avryck kontakta matilda@kulturungdom.se eller elin@kulturungdom.se


 Avtryck: avbildning, märke, stämpel, spår; ge avtryck i få följder för, påverka


"Avtryck är ett projekt som drivs inom KulturUngdom med fokus på skapande, plats, konst och aktivism. Under hösten 2018 driver Avtryck residens och salong."


  • Senaste
  • Titel
  • Datum
  • Slumpvis
Se mer Håll SHIFT nedtryckt för att se alla se alla