K-Youtube twitter link dark instagram link dark vimeo link dark facebook link dark
  LOGGA IN  

Var är min hermafrodit?

Ibland önskar jag nästan att jag hade fötts som kille. Eller åtminstone hade fötts som hermafrodit. Jag är övertygad om att livet hade blivit lättare om jag hade haft mera kuk. Det vill säga ett större ego och mera pondus. Eddie Medusa ylar om det en hel del. Min bästa tjejkompis vrålar om det ännu mer.

I många sammanhang har jag ganska mycket kuk. Jag skiter i vad andra tycker och jag gör det jag vill göra. Jag njuter av sex och behöver inte gå på någon jävla äta-massa-fett eller annan idiotisk diet. Jag behöver inte ha bekräftelse av allt och alla och blottar inte mitt supertråkiga, helt vanliga, brud-Svensson liv på en av tio miljoner likadana bloggar. Jag har kul och är nöjd och behöver inte visa min lika tråkiga bekantskapskrets vad jag äter till middag eller hur ”dagens outfit” ser ut. Jag kan säga till folk när det behövs, tar ingen skit och flyr inte från konfrontationer eller blundar för problem.

I andra fall har jag mindre kuk. Jag kan fortfarande inte säga ifrån till min chef eller liknande utan att bli röd i ansiktet och jag kan definitivt inte ragga. Jag är inte sån att jag 17 år efter att ha hört Metallica, Pantera eller Nirvana för första gången fortfarande kommer i brallan av att lyssna på dem. Det har väl ändå dykt upp ett par andra intressanta band sen dess? Eller?

Jag vill att det ska vara okej att va ful i mun, gilla sex och stå på sig. Det ska vara okej att kunna göra fel och/eller ingenting på jobbet men samtidigt ändå tjäna dubbelt så mycket i lön. Jag ska kunna skita i att diska, dammsuga och tvätta och bara dricka öl och spela tv-spel eller gitarr.

När jag någon gång i framtiden skaffar sambo/familj vill jag inte automatiskt ha ansvaret att det ska vara jag som måste synka, planera allt och knyta ihop säcken. Jag vill också bara komma hem, sätta mig i soffan och ändå ska saker bli gjorda. Automatiskt. Utan att man säger till. Utan att listor skrivs. Vet dock inte om den killen finns. ”Men jag jobbar ju, hur ska jag hinna, jag som är så trött!”. Jaha? Jag jobbar också.

Man borde kanske bli lesbisk istället. Fast då hade jag ju saknat kuken. Men då hade jag kanske kunnat starta firma och sälja sex i typisk manlig entreprenörsanda och tjänat pengar! Mmm, tänk att kunna skriva; "Innehar F-skattsedel". Mmm! Oj, oj, oj, här är vi nått på spåren brudar! Varför har vi vart så korkade att vi inte kommit på det innan? Gått ut på krogen och bara sagt; Äh, skit i å bjud mig på en drink, ge mig 1500 spänn istället och följ med mig hem, du är ju ändå klar med juckandet efter en kvart och jag har snart råd med Gibson-gitarren jag vill ha. Åh, lätt som en plätt!