Web
Analytics

Ung Kultur Möts

UKM är möjligheternas festival. På riktigt. Allt är faktiskt möjligt. Scenen, galleriet och utrymmet är ditt, fyll det med vad du vill!

UKM står för Ung Kultur Möts och är en öppen scen och ett galleri för kreatörer och arrangörer mellan 13-25 år. Det är en plats att synas och att mötas.

Digital Regionfestival Västra Götaland 2021.
Årets Regionfestival blir i år semi-digital. Det betyder att vi kombinerar det digitala med lokala festivalplatser runt om i regionen. Festivalen livestreamas från Åmål den 29 maj. Som deltagare kan du delta i regionfestivalen genom att anmäla dig till din lokala UKM-festival. Vill du vara med på Regionfestivalen? Anmäl dig till Open call senast 7 maj.

Lokala UKM-festivaler 2021.

Alla årets lokala festivaler har ägt rum. Men är ni lite nyfikna på UKM och vill testa på UKM lite grand i år så kan ni anmäla er till festivalpasset. Genom det så får ni ta del av väl valda delar av årets Regionfestival och får möjlighet att prata med arrangörerna. Läs mer om festivalpasset här. 

UKM-festivaler och smittspridningen av Covid-19.
2021 arrangeras våra festivaler i stort digitalt. Läs mer på respektive festivals hemsida för att läsa om hur just den festivalen planerar att corona-anpassa sitt upplägg.

Här kan du läsa om UKM Sveriges hållning kring Covid-19. 

KONTAKT:
Malin Hadarsson Bodin
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. | 0737-32 91 77