Web
Analytics

Ung Kultur Möts

UKM är möjligheternas festival. På riktigt. Allt är faktiskt möjligt. Scenen, galleriet och utrymmet är ditt, fyll det med vad du vill!

UKM står för Ung Kultur Möts och är en öppen scen och ett galleri för kreatörer och arrangörer mellan 13-25 år. Det är en plats att synas och att mötas.

Lokala UKM-festivaler 2021.
Vill du arrangera en lokal festival i din kommun i vår och bidra till att unga kreatörer får något att göra trots en pågående pandemi? Kroka arm med er fritidsgård, ett studieförbund, kultursamordnare eller kanske kulturskola och gör en digital festival 2021. Läs mer om hur vi tänker oss upplägget kring corona-anpassade lokala UKM-festivaler i denna pdf.

Vill du delta som scenkonstnär, utställningskonstnär eller arrangör i någon av årets festivaler? Klicka här för att leta reda på din lokala UKM-festival.Anmäl dig direkt till en av dem för att delta i årets UKM.

Semi-digital Regionfestival Västra Götaland 2021.
Årets Regionfestival blir i år semi-digital. Det betyder att vi kombinerar det digitala med lokala festivalplatser runt om i regionen. Festivalen livestreamas från Åmål den 29 maj. Som deltagare kan du delta i regionfestivalen genom att anmäla dig till din lokala UKM-festival.

UKM-festivaler och smittspridningen av Covid-19.
2021 arrangeras våra festivaler i stort digitalt. Läs mer på respektive festivals hemsida för att läsa om hur just den festivalen planerar att corona-anpassa sitt upplägg.

Här kan du läsa om UKM Sveriges hållning kring Covid-19. 

KONTAKT:
Malin Hadarsson Bodin
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. | 0737-32 91 77