K-Youtube twitter link dark instagram link dark vimeo link dark facebook link dark
  LOGGA IN  

Vi har nöjet att presentera höstens femte poet här på KulturUngdom – Nicole Tagilati. Från och med hösten 2017 satsar KulturUngdom på att vara ett återkommande fönster för poesi som konstform. Vi tänker oss skrivandet och textkonsten som ett sätt att mötas, här ryms orden som i annan form är svåra att sätta samman, tankarna som i just poesins form hittar sin plats.

Vi har nöjet att presentera femte poeten för hösten, Nicole Tagilati, vars dikter publiceras här på KulturUngdom med start idag. 

Vem är du? 
En verklighetsutvecklare, vetenskapsentusiast, konstnär, dansare, poet, undersökare, aspirerande forskare, levande, aktiv, här.

Vad betyder poesin och skrivande för dig?
Mina tankar är någonting jag generellt omhuldar, därmed upplever jag att en skriftlig bevaring av det en gång tänkta och osynliga kan vara mycket klarläggande för min egen del men även i vissa fall insiktsgivande för andras mentala maskineri också. Det vill dock inte säga att tankegångarna jag innehaver är helt koherenta. Trots att detta också är en sanning har skrivandet varit djupt stimulerande och renderat mig möjligheten att tillfredsställa behov av utforskning.

Vad kommer vi att få läsa om i dina texter här på sidan?
Svaret på denna fråga finner ni själva i skriften. Det är trots allt i grund och botten subjektivt.

Vilka poeter, förutom dig själv, vill du tipsa oss om?
Alla dessa må inte anses vara poeter i en strikt mening men deras litteratur överlämnar kunskap, insikt och väcker låsta känslor hos mottagaren:
Saint Exupéry
Petőfi Sándor
Alice Walker
och jag hoppas att mina ögon även öppnar sig för fler poeter inom framtiden.

Kan vi läsa mer av dina texter eller se mer av det du gör någonstans?
Jag kanske börjar sprida mina texter mer. Just nu finns jag här hos er.