K-Youtube twitter link dark instagram link dark vimeo link dark facebook link dark
  LOGGA IN  

I januari är det dags! En eller flera nya krönikörer ska få ta plats på KulturUngdoms hemsida. Är du en av dem? Sök senast 20 november! En av KulturUngdoms satsningar är att skapa utrymme för medlemmars röster på hemsidan i form av krönikor, en ny text varje måndag.

Här ges de stora orden, de nakna betraktelserna och de vardagliga funderingarna som tillsammans skapar ett textrum av och med några av alla er som är föreningen KulturUngdom. För närvarande är det Alexander, Lisa, Tuva och Tova som skriver för oss och några kommer att fortsätta, andra kanske tar sig mot andra äventyr. Nu letar vi efter dig som känner dig manad att anta uppdraget som skribent, med start efter nyår.

Kanske tycker och känner du för mycket? Eller för lite? Eller så tycker du alldeles lagom - det går bra vilket som, bara du får ner det på papper, vill se det publicerat, kan hålla deadlines och tycker dig ha något att förmedla i ord. Kanske känner du någon som du vill tipsa om detta? Vi välkomnar texter på alla språk, men kan bara korrekturläsa på svenska och engelska. Uppdraget riktar sig till dig som är 13-30 år, bor och verkar i Västra Götaland och det är arvoderat, med en symbolisk summa.

Temat för både krönikorna och vloggarna - KulturUngdoms nya satsning på K-vloggare - för våren 2019 är förändring/rörelse, vad rör på sig, varthän och varför, vad vill du ska vara annorlunda? Stort som smått.

Ansök senast måndagen den 20 november med ett mejl där du berättar lite om vem du är, vad du gillar att skriva om, var du bor, när du är född och bifoga även en text du skrivit. Skicka din ansökan till: stina@kulturungdom.se. Lycka till!