K-Youtube twitter link dark instagram link dark vimeo link dark facebook link dark
  LOGGA IN  

Satsningen på poesi på KulturUngdoms hemsida har nu varit igång ett helt år, och vi räknar alla fantastiska dikter och fina kommentarer och säger: vilken succé! Så stort intresse, och så många fina, bra, triggande, värmande, vindlande ord. I februari startar vi 2019 års publiceringar och undrar: är du en av Månadens poeter? Sök, senast 22 november!

Nu söker vi alltså poeter som vill få sina dikter publicerade här på KulturUngdoms sida. Uppdraget innebär att varje poet får två till fyra publiceringsdatum under en månad.

Du som söker ska vara mellan 13 och 30 år och bosatt och/eller verksam någonstans i Västra Götaland. Du ska kunna hålla deadlines och ha ett intresse för poesin som konstform. Du får skriva på vilket språk du vill, gärna med översättning eller kort introduktion på svenska eller engelska.

Sök genom att skicka ett mail med namn, kontaktuppgifter, ålder, var du bor och några ord om dig själv till stina@kulturungdom.se senast 22 november, märk mailet "Månadens Poeter". Skicka också med en dikt du skrivit som textexempel.

Vi ser fram emot att läsa din poesi!


Kika gärna på våra tidigare poeter och dikter här.