K-Youtube twitter link dark instagram link dark vimeo link dark facebook link dark
  LOGGA IN  

Är du vår nya krönikör? 
Efter sommaren är det dags! Hela fyra nya krönikörer ska få ta plats på KulturUngdoms hemsida. Är du en av dem? 
En av KulturUngdoms satsningar är att skapa utrymme för medlemmars röster på hemsidan i form av krönikor, en ny text varje måndag. Här ges de stora orden, de nakna betraktelserna och de vardagliga funderingarna som tillsammans skapar ett textrum av och med några av alla er som är föreningen KulturUngdom. Nu letar vi efter dig som känner dig manad att anta uppdraget som skribent, med start efter sommaren.

Kanske tycker och känner du för mycket? Eller för lite? Eller så tycker du alldeles lagom - det går bra vilket som, bara du får ner det på papper, vill se det publicerat, kan hålla deadlines och tycker dig ha något att förmedla i ord. Kanske känner du någon som du vill tipsa om detta? Vi välkomnar texter på alla språk, men kan bara korrekturläsa på svenska och engelska. Uppdraget riktar sig till dig som bor och verkar i Västra Götaland och det är arvoderat, med en symbolisk summa. Från och med i år söker KulturUngdom även K-vloggare. Temat för krönikorna och vloggarna för hösten 2018 är förändring/rörelse, vad rör på sig, varthän och varför, vad vill du ska vara annorlunda? Stort som smått. 

Ansök senast mådagen den 25 juni med ett mejl där du berättar lite om vem du är, vad du gillar att skriva om, var du bor, när du är född och bifoga även en text du skrivit. Skicka din ansökan till: stina@kulturungdom.se. Lycka till!