K-Youtube twitter link dark instagram link dark vimeo link dark facebook link dark
  LOGGA IN  

Från och med hösten 2017 satsar KulturUngdom på att också vara ett lite mer återkommande fönster för poesi som konstform. Vi tänker oss skrivandet och textkonsten som ett sätt att mötas, här ryms orden som i annan form är svåra att sätta samman, tankarna som i just poesins form hittar sin plats.
I “månadens poeter” möter ni två nya poeter varje månad, alla är medlemmar i KulturUngdom och alla har minst en sak gemensamt: de älskar poesi och har något att säga som fler behöver ta del av. Varje torsdag kommer en ny publicering upp på hemsidan, håll utkik. Varmt välkomna.

Vem är du?

För mig är jag någon som ständigt förändras. Några saker stannar, men andra saker försvinner. Är lugn, älskar konsten på alla sätt och vis, det är den jag lever för. Jag är bra på att ge luddiga svar.

Vad betyder poesin och skrivande för dig?
Livsviktigt, det är som luft, en nödvändighet för att jag ska klara av vardagen.

Vad kommer vi att få läsa om i dina texter här på sidan?
Mina erfarenheter och mina känslor främst kring dessa situationer. Alla texter är därför personliga. Jag har haft ångest ofta och det är ingen främmande sak för mig och därför har det blivit en del av min vardag för att kunna ta hand om, kunna lokalisera och placera mina känslor. Jag skriver både dikter på engelska och svenska.

Vilka poeter, förutom dig själv, vill du tipsa oss om?
Athena Farrokhzad om du inte redan hört talas om henne, Khashayar Naderehvandi och hans diktsamling "Om månen alls syntes", Karin Boye är också en klassiker!

Kan vi läsa mer av dina texter eller se mer av det du gör någonstans?
http://www.sondersliten.tumblr.com har de några av mina dikter!
Har även några av mina dikter på https://www.instagram.com/skallad.