K-Youtube twitter link dark instagram link dark vimeo link dark facebook link dark
  LOGGA IN  

Sedan ett gäng år tillbaka har våra medlemmars röster publicerats på hemsidan i form av krönikor, en ny text varje måndag. Här ges de stora orden, de nakna betraktelserna och de vardagliga funderingarna som tillsammans skapar ett textrum av och med några av alla er som är föreningen KulturUngdom. Nu letar vi efter dig som känner dig manad att anta uppdraget som skribent, med start efter sommaren.

Kanske tycker och känner du för mycket? Eller för lite? Eller så tycker du alldeles lagom - det går bra vilket som, bara du får ner det på papper, vill se det publicerat, kan hålla deadlines och tycker dig ha något att förmedla i ord. Kanske känner du någon som du vill tipsa om detta? Vi välkomnar texter på alla språk, men kan bara korrekturläsa på svenska och engelska. Uppdraget riktar sig till dig som bor och verkar i Västra Götaland och är arvoderat, med en liten summa.

Ansök senast tisdagen den 20 juni med ett mejl där du berättar lite om vem du är, vad du gillar att skriva om, var du bor, när du är född och bifoga gärna en text du skrivit. Skicka din ansökan till: stina@kulturungdom.se. Lycka till!