K-Youtube twitter link dark instagram link dark vimeo link dark facebook link dark
  LOGGA IN  

Sitter du på en idé till ett kulturreportage? Vill du intervjua en skådespelare, fråga ut en bildkonstnär, skriva konstkritik eller kanske ett brännande debattinlägg? Scenkonstguiden söker nu skribenter som bor i Västra Götaland.
Scenkonstguiden söker texter om kultur, konst och scenkonst – vitt och brett! Guider, krönikor, poesi, reportage, intervjuer, debattinlägg eller kåseri. Vare sig om det så handlar om att bjuda på mysläsning i soffan eller något som får oss att vilja ställa oss på barrikaderna – så tar vi mer än gärna del av dina idéer.
Idén med Scenkonstguidens redaktion är att det ska vara en plats för inspiration, samtal och breddade vyer. Att på ett nytt och inspirerande sätt sprida ordet om konst, design och scenkonst. Scenkonstguidens redaktionella material publiceras på webben och i apparna, och våra artiklar läses i snitt av 850-900 personer om dagen.

Intresserad? Hör av dig och berätta om dig själv och vad du är intresserad av att skriva om. Maila info@scenkonstguiden.se. Uppdraget sker på ideell basis.


Frågor? Vill du bolla något? Inga problem – hör av dig till info@scenkonstguiden.se, 031-21 62 15.
Mer om Scenkonstguiden.