K-Youtube twitter link dark instagram link dark vimeo link dark facebook link dark
  LOGGA IN  

Sitter du på en idé till ett kulturreportage? Vill du intervjua en dansare, fråga ut en regissör, skriva konstkritik, ett glödande debattinlägg eller en krönika om livet som frilansande skådespelare? Scenkonstguiden söker nu vinterns gästskribenter!
Texter om kultur, konst och scenkonst eftersöks – vitt och brett! Guider, krönikor, poesi, reportage, intervjuer, debattinlägg eller kåseri. Vare sig om det så handlar om att bjuda på mysig läsning framför brasan eller något som får oss att sätta gröten i halsen – hör av dig med dina idéer.

Idén med Scenkonstguidens redaktion är att det ska vara en plats för inspiration, samtal och breddade vyer. Att på ett nytt och inspirerande sätt sprida ordet om konst, design och scenkonst. Scenkonstguidens redaktionella material publiceras på webben och i apparna, och våra artiklar läses i snitt av 750 personer om dagen.

Intresserad?

Pitcha idén om vad du vill skriva senast den 9 december för att komma med i urvalet. Du behöver inte ha en färdig text redan nu, det räcker att du berättar om din idé och något om dig själv. De utvalda texterna kommer sedan att publiceras mellan 12 december och 13 januari. Maila info@scenkonstguiden.se. Uppdraget sker på ideell basis.


Frågor? Vill du bolla något? Inga problem – hör av dig till Scenkonstguiden!
info@scenkonstguiden.se | 031-21 62 15