K-Youtube twitter link dark instagram link dark vimeo link dark facebook link dark
  LOGGA IN  

Har du en idé du vill göra kring teater, dans, musik, slöjd, konst, film eller något annat kulturrelaterat? Undrar du hur en söker K-pengar? Kom och speed-dejta våra konsulenter den 16 april i Hjo!

Vi vet att idéerna finns – och vi vet hur en kan göra verklighet av det. Men vi vet också att det kan kännas svårt, krångligt, you name it. Därför kommer våra konsulenter (läs: konst-och kulturexperter) att finnas live och levande på plats i Hjo den 16 april på Njuta café för att bolla idéer och prata stödformer.

Hur går det till?
En bokar träff genom att skicka ett mail till matilda@kulturungdom.se eller elin@kulturungdom.se och önska en tid mellan klockan 15.30-17.30.

Vart ses vi?
Vi ses på Njuta café, Hamngatan 4 (karta). KulturUngdom är på plats mellan 15.30-17.30 och bjuder på fika.

Vilka är vi?
Matilda Johansson är teater- och danskonsulent och Elin Åström är slöjd- och konstkonsulent på KulturUngdom. De är trevliga som få och alltid fikasugna.

Och KulturUngdom är?
... en ideell förening i Västra Götaland som backar och stöttar ungas kulturprojekt och idéer. Vi kan till exempel hjälpa till med finansiering genom K-Pengar, teknik (PA, kameror, etc.) och kontakter lokalt, nationellt och internationellt. Vår verksamhet bygger på dina idéer och visioner, stora som små – allt är möjligt.