K-Youtube twitter link dark instagram link dark vimeo link dark facebook link dark
  LOGGA IN  

Foto: Jenny Baumgartner


Vill du åka med till Scenkonstbiennalen i Sundsvall / Härnösand? 
Scenkonstbiennalen skulle kunna beskrivas som en festival och branchträff som lyfter dans och teater. En kan ta del av ett gediget seminarieprogram och se de utvalda föreställningarna som spelas under biennalen. Scenkonstbiennalen arrangeras vartannat år av Scensverige.

KulturUngdom erbjuder en unik armkroksresa för två personer, där KulturUngdom står för resa, boende och entré för två dagar. Haka på KulturUngdoms scenkonstkonsulent och ta del av en fantastisk biennal för scenkonst.

Vill du följa med? Anmäl dig här → Ansökningsformulär

Praktisk information

Resmål: Sundsvall och Härnösand, Sverige
Resedatum: 16–19 maj 2019
Antal platser som utlyses: 2 platser.

Medresenärer från KulturUngdom: Matilda Johansson, scenkonstkonsulent. Ansökan: Du söker via det digitala formuläret ovan, senast 10 mars  2019.

Besked om antagning: Vi ger besked om du fått en plats senast den 13 mars 2019

FRÅGOR PÅ DET?
190227 matilda nyhet
Matilda Johansson ger dig svaren:

1. Vad är en armkroksresa?
Att du hakar på. Egentligen som en vanlig resa, men denna gången åker du i sällskap av ytterligare en scenkonstintresserad individ och KulturUngdoms scenkonstkonsulent Matilda Johansson.

2. Vem får söka?
De krav som finns är att du ska vara boende i Västra Götalandsregionen, vara medlem i KulturUngdom (det är kostnadsfritt) och vara från 18 år - 30 år.

3. Vad betyder scenkonst?
Scenkonst är ett samlingsbegrepp för konst som sker på scen. I biennalens program hittar en främst dans och teater.

4. Vilka kostnader behöver jag stå för själv? 
KulturUngdom står för resan från och till biennalen, boende och biennalpass för två dagar. Det du kan behöva lägga ut för själv är mat under vistelsen och eventuella transporter på plats i Sundsvall / Härnösand.

5. Jag kan inte vara borta alla de angivna datumen, kan jag söka ändå? 
Vi på KulturUngdom är flexibla och medvetna om att torsdag och fredag är skoldagar/arbetsdagar. Men då resan tar ett tag kan det vara bra att åka redan på torsdag för att kunna ta del av programmet på fredagen och lördagen. Du kan söka ändå, anmäl bara vilka datum du kan vara borta.

Har du fler frågor? 
Maila matilda@kulturungdom.se