K-Youtube twitter link dark instagram link dark vimeo link dark facebook link dark
  LOGGA IN  

Bild Boosta Ledarskapsutbildning

Är du mellan 16-29 år och vill utvecklas som individ och ledare tillsammans med andra? Då är ledarskapsutbildning Boosta något för dig!

Att boosta innebär att förbättra, förstärka och höja någon/några. Utifrån inspiration, kunskap och ett nytt nätverk får du verktyg för att utveckla dig själv och för att kunna gå från idé till verklighet.

Utbildningen består av både teroetiska inslag som föreläsningar, men deltagarna får under utbildningens gång också testa sina kunskaper i praktiken. Under ledarskapsutbildningen kommer du utbildas i ämnen som; värderingar, ledarskap, involveringstekniker, konflikthantering och projektledning. Du utbildas också inom terminens tema "Skapa förändring - Rättigheter i fokus".

Ledarskapsutbildningen ger unga många av de erfarenheter som ofta efterfrågas på arbetsmarknaden. Som avslutning arrangerar deltagarna ett event utifrån terminens tema, för att boosta fler unga. Terminens deltagare kommer att arrangera ett event för unga på internationella kvinnodagen 8/3 med temat "Skapa förändring - Rättigheter i fokus".

Utbildningen av Brygghuset i Borås och är kostnadsfri. Du kommer förutom utbildningen att få mat, fika & allt material som du behöver.

Sista ansökningsdag är torsdag 25 januari. Läs mer om utbildningen och ansök här!

Har du frågor? Hör av dig till Jenny på Brygghuset: 
https://www.facebook.com/jenny.brygghusetboras.5

Kolla in vad tidigare deltagare har att säga om Boosta: