K-Youtube twitter link dark instagram link dark vimeo link dark facebook link dark
  LOGGA IN  

AVSLUTNINGSBALUNS MED KULTURSOMMARJOBB 2012!

Dag: Fredagen den 13 juli
Tid: 11.30 - 17.00
Plats: Rum för Ung Kultur, Lagerhuset, Heurlins plats 1
Fri entré och öppna portar hela dagen!

Från kl 11.30 till 17.00på fredag tar Kultursommarjobb över Rum för Ung Kultur på Lagerhuset och bjuder på hela repertoaren föreställningar som producerats under sommarveckorna; ett myller av cirkus-, dans-, musik-, performance- och teaternummer! Upptåg, flashmobs och härligt mingel utlovas dessutom.

Likt tidigare år har även årets Kultursommarjobb varit en stor succé som har skapat glädje, nyfikenhet och en hel massa applåder runt om på stadens gator och torg. Vår egen uppsättning av Djungelboken har lockat uppemot 200 besökare per föreställning i Slottsskogen. Den dramatiserade musikaliska stadsvandringen "Göteborg - Staden som blev av" har introducerat våra turister i stadens historia och har inte minst varit högst, högst uppskattad bland stadens hotellgäster och de historieintresserade besökarna vid turistinformationen. Dansgrupperna har smittat av sig med danssteg hos såväl gammal som ung, cirkusgruppen har fått publiken att häpna över hur många bollar man som människa faktiskt kan hålla i luften på samma gång och samtidigt flyga högt upp mot det blå och våra vokalister och instrumentalister har tänt hjärtan med sina olika versioner av såväl kända som okända musikaliska alster. På fredag har du möjlighet att ta del av allt detta, prata med våra artister och se dokumentation av våra tre veckor tillsammans i såväl bild som film.

Varmt, varmt välkommen!

 


Om Kultursommarjobb:
Kultursommarjobb genomförs för tredje året i rad av Kulturförvaltningen på uppdrag av kulturnämnden i Göteborgs stad och i samarbete med Folkuniversitetet. Drygt 80 ungdomar i åldern 16-20 har anställts av Kulturförvaltningen med målet att erbjuda ett varierat och spännande kulturutbud för såväl turister som göteborgare och samtidigt ge plats åt unga med kunskaper inom scenkonstproduktion att på professionella villkor delta i Göteborgs konst- och kulturliv. Konstnärliga coacher stöttar och ger råd under den tre veckor långa arbetsperioden.


Ni följer oss på…
http://goteborg.se/kultursommarjobb
http://kultursommarjobb2012.blogspot.se/
http://www.facebook.com/kultursommarjobb.goteborg