K-Youtube twitter link dark instagram link dark vimeo link dark facebook link dark
  LOGGA IN  

Härmed presenterar vi festivalprogrammet för VIVA Sounds 2018! Bara 2 veckor kvar nu och vi hoppas ni är lika peppade som oss! Vi ses snart!

Vi kan också passa på att berätta att vi kommer köra 19 av de 21 spelningarna under festivalen helt GRATIS! Konferensen ligger på 150kr och samma pris gäller för Pale Honey + The Exorcist GBG - Avslutningsfest Viva Sounds! 

Biljetter till det hittar ni här: https://goo.gl/nJJoDJ

viva schedule fridayz

viva schedule saturday

 7-8 december är det dags för andra upplagan av festivalen Viva Sounds. Den här gången lite större, mer musik, fler scener men med samma fokus - ett relevant musikevent i den här delen av Sverige.

Viva Sounds presenterar 21 konserter under två kvällar på sex scener mellan Järntorget och Stigberget och de flesta artisterna bokas från närområdet men vi ska också bjuda in några spännande akter från andra delar av Sverige och Europa.

Konferensen går på Pustervik dagtid lördag och kommer ta grepp på nutida frågeställningar inom musikvärlden. Gästerna kommer från många länder och med olika bakgrunder, en blandning av nyckelfigurer, sköna typer, nytänkare och old school arbetare som givetvis blandas upp med aktiva från Göteborg med omnejd för att täcka så många vinklar som möjligt.


www.westsidemusicsweden.se/viva-sounds
www.facebook.com/westsidemusicsweden