K-Youtube twitter link dark instagram link dark vimeo link dark facebook link dark
  LOGGA IN  

Våren är på gång och då också nya inspelningsmöjligheter i Nacksving Studios. Vi är lika nöjda som vanligt att kunna öppna dörren till studion och släppa in våra medlemmar i den fantastiska miljön och till de möjligheter som erbjuds.

Med start 2010 har vi haft ett mer eller mindre rullande samarbete och många band har för vår räkning gjort feta inspelningar till ett väldigt smalt pris. Studiotekniker är Kim Ruiz och dealen ser ut som tidigare; studion sänker sin ordinarie taxa - exklusivt för våra medlemmar - och sen går vi in och plockar en bit av betalningen och kvar står ni med fyra dagar (tre för att spela in och en för att mixa) i studion för nästan inga pengar alls. De som spelade in under senaste säsongerna hittas Blue House, Tengil, Orkan, The Mondanes, Tilde Hjelm samt Kosmodromen och Wondermind.

Målet är att ge våra medlemmar möjligheten att spela in i en professionell miljö och därmed få se vad som händer med musiken när alla möjligheter finns. För den som vill lägga på dagar är det bara att ta upp det med studion, som hittills aldrig varit omöjliga. Alltså går det att spela in ett helt album, vilket också många band tidigare har gjort, men givetvis lika ok att köra de fyra dagar som dealen innehåller.

Kommer ni en bit ifrån Göteborg står vi även för vandrarhem då regionen är något större än just bara Göteborg. Vi söker all sorts musik, vi söker alla typer av musiker men vi söker bara just er som vill något med musiken.

Slot 1: 29 mars - 1 april.
Slot 2: TBA, längre fram under våren.

Mejla intresse samt ambitionen med inspelningen till ossHÄR, och gör det asap, glöm inte att skriva vilket av de två olika tillfällena som passar er bäst. Vi tar emot intresseanmälningarna löpande, från nu och till måndag 5:e mars. Märk gärna ditt mejl med just NACKSVING.


OFFICIELL HEMSIDA
FACEBOOK