K-Youtube twitter link dark instagram link dark vimeo link dark facebook link dark
  LOGGA IN  

Som en blixt från oklar himmel slår Westside Music Sweden ner i Göteborg den 9 december med musiktoppmötet VIVA GBGVG. En konferens och klubbfestival i ett som spänner över 16 timmar på tre platser.

VIVA GBVG är den nya mötesplatsen för musiker, musikarrangörer, branschaktörer och musikintresserade i västra Sverige. VIVA är en konferens och klubbfestival i ett som tar ett stabilt grepp på det som händer och är på gång inom musikvärlden, med utgångspunkt från Göteborg och Västra Götaland. Programmet kommer bjuda på cirka 30 punkter över 16 timmar på 3 venues, och här träffas vi som skapar, påverkar och driver musikscenen i vår del av landet.

Pustervik står värd för själva konferensen och här serveras en vild mix av diskussioner, presentationer, intervjuer och speed meetings, där besökare kan snacka med gästerna i tio minuter, och dessutom körs ett enklare live-set i baren. De flesta deltagarna är hämtade från närområdet, men VIVA har även bjudit hit internationella gäster som jobbar inom den Europeiska musikbranschens epicentrum.

Efter dagsprogrammet vid Järntorget tas en kort paus innan Bengans och Oceanen öppnar dörrarna för den andra halvan av VIVA GBVG: LIVEMUSIKEN! På scen hittas de mest lovande banden och artisterna, dem vi garanterat kommer höra mer om imorgon. Konserterna varvas mellan scenerna vid Stigbergstorget till sent, då DJ:s håller pulsen en liten stund till.

Gäster:
Detlef Schwarte, Reeperbahn Festival, DE
Anika Mottershaw, Bella Union, UK
Johan Calissendorff, OCEANEN
Lovisa Samuelsson, PACAYA records
Jenny Qvick, Uddevallakassetten
Ulf Andersson, Kulturbolaget Bara Gört
Tess Åsten, Pustervik
Yohanna Eek, Imagine Sweden
Peter Nordenström, Adore Music
Joppe Pihlgren, Svensk Live
... och många fler tillkommer.

Artister:
Bokas och presenteras löpande.

Inträde:
150:- / alla åldrar på Pustervik / 18+ på Bengans & Oceanen 

Begränsat antal biljetter, säkra din nu! https://www.ticketmaster.se/event/484359


VIVA GBVG arrangeras av Westside Music Sweden, en plattform bestående av 14 partners (KulturUngdom inkluderat) från Västra Götaland som vill höja kapaciteten på det som sker i, och från, vår del av landet. VIVA GBVG backas och produceras av WMS tillsammans med Pustervik, Oceanen och Bengans samt Studiefrämjandet Väst och Koncernavdelning kultur Västra Götalandsregionen

Hemsida
Facebook