K-Youtube twitter link dark instagram link dark vimeo link dark facebook link dark
  LOGGA IN  

Ett av våra favoritband är The Tape. Trion från Göteborg har gått sin egen väg och lämnat oss andra lite vid sidan av, i alla fall under det senaste året. Hur blev det så?

Nu när vi äntligen fick bokat dem till Oceanen lördag 2:a september blev vi tvungna att göra en q/a som bonus. Och de har saker på gång, men vi börjar med att gå tillbaka.

Ett år sen ni spelade i Göteborg nu, hur känns det och vad har ni gjort sen dess?
- Ja, det ska bli grymt kul att spela på hemmaplan igen efter så lång tid! Det senaste året har en del av bandet varit ute och rest i Sydamerika och tiden hemma har vi främst lagt i repan för att skriva nytt material. Men vi har rest en del och spelat i bland annat Kroatien och Norge.

Hur ser resten av året ut för er?
- Vi planerar att fortsätta att lägga den mesta tiden i studion och replokalen. Framför oss har vi mest en kreativ period och är rätt sugna på att bara grotta in oss i det.

När är det dags att släppa ny musik för The Tape?
- Vi har inte satt några datum eller liknande, men vi kan ju säga att det börjar klia lite i kroppen efter att få dela med oss av allt det vi har jobbat med!

Vad kan publiken förvänta sig på lördag?
- Från vår sida är det en sjukt massa pepp! Vi har längtat efter att spela i vår hemstad igen och eftersom det är vår enda inplanerade spelning i Göteborg för en rätt lång tid kommer vi ge absolut allt vi har. Vi kanske kommer spela lite nytt för göteborgspubliken också. Det kommer utan tvekan bli en fantastiskt fin kväll


FACEBOOK
FB - EVENT, GBG