K-Youtube twitter link dark instagram link dark vimeo link dark facebook link dark
  LOGGA IN  

Nytt år och nya möjligheter - nu släpper vi två nya inspelningsslottar i Nacksving Studios. Vi är lika nöjda som vanligt att återigen kunna öppna dörren till studion och släppa in våra medlemmar i den fantastiska miljön och till de möjligheter som erbjuds.

Med start 2010 har vi haft ett mer eller mindre rullande samarbete och många band har för vår räkning gjort feta inspelningar till ett väldigt smalt pris. Studiotekniker är Kim Ruiz och dealen ser ut som tidigare; studion sänker sin ordinarie taxa - exklusivt för våra medlemmar - och sen går vi in och plockar en bit av betalningen och kvar står ni med fyra dagar i studion för nästan inga pengar alls. De som spelade in under 2016 var Blue House, Tengil, Orkan och The Mondanes.

Målet är att ge våra medlemmar möjligheten att spela in i en professionell miljö och därmed få se vad som händer med musiken när alla möjligheter finns. För den som vill lägga på dagar är det bara att ta upp det med studion, som hittills aldrig varit omöjliga. Alltså går det att spela in ett helt album om man vill, vilket också många band tidigare har gjort, men givetvis lika ok att köra de fyra dagar som dealen innehåller.

Kommer ni en bit ifrån Göteborg står vi även för vandrarhem då regionen är något större än just bara Göteborg. Vi söker all sorts musik, vi söker alla typer av musiker men vi söker bara just er som vill något med musiken.

SLOT 1: 21-23 april
SLOT 2: 19-21 maj

Tillfälle för mix bestäms vid inspelning.

Mejla intresse samt ambitionen med inspelningen till oss HÄR, och gör det asap, glöm inte att skriva vilket av de två olika tillfällena som passar er bäst. Vi tar emot intresseanmälningarna löpande, från nu och till den 20:e mars. Märk gärna ditt mejl med just NACKSVING


OFFICIELL HEMSIDA
FACEBOOK