K-Youtube twitter link dark instagram link dark vimeo link dark facebook link dark
  LOGGA IN  

Äntligen är METALTOWN tillbaka, nu med en inomhus-edition på Trädgår’n i Göteborg. Festivalen tog en paus efter sitt tioårsjubileum 2013 och har sedan dess varit på väg tillbaka. Och nu tas de första stegen, men säkert inte de sista. 12 mars. Trädgår’n. At The Gates.

Precis om kring West Coast Riot är det Kulturbolaget som är arrangör, och vi på föreningen är bara stolta medarrangörer. Men som sådan sätter vi två akter och gör den mindre scenen på festivalen som kommer stänka av metal den 12 mars.

Så här skriver Kulturbolaget;
Att återigen få hissa Metaltowns flagga är något vi har sett fram mot, och nu är dagen här. Vi har skrapat fram kärnan i festivalens själ och det är metal i sin högform omgiven av den bästa publiken man kan önska sig. Resultatet blir en inomhusfestival på Trädgår’n 12 mars där besökarna får chansen att i en intim miljö se band i världsklass.
Ryktena och frågorna har varit många, men framförallt har längtan efter festivalen varit påtaglig sedan Metaltown tog en paus efter tioårsjubileet 2013. För oss har det aldrig varit någon tvekan. Tvärtom, vi har alltid vetat att Metaltown skulle återuppstå. Vad framtiden anbelangar är vi övertygade om att festivalen har mer att ge. Men nu är nu och nu ligger vårt fokus på Metaltown Indoors.

Om du tycker att ditt band ska stå jämsides med At The Gates, Katatonia, Bombus, m.fl. den 12 mars hör du av dig. Du märker mejlet METALTOWN och du bifogar;
- en kort presentation
- ett liveklipp
- länk till där det går att lyssna på er musik
- länk till vart på nätet ni håller till.
Och du gör det senast fredagen den 27 november.
::: MEJLA HÄR :::

Info på West Coast Riot hittas här.


MEDLEMSKAP I KULTURUNGDOM
FACEBOOK

FB - EVENT