K-Youtube twitter link dark instagram link dark vimeo link dark facebook link dark
  LOGGA IN  

Avtryck är ett projekt som drivs inom KulturUngdom med fokus på skapande, plats, konst och aktivism. Under hösten 2018 driver Avtryck residens och salong. Först ut är en bokcirkel om Stina Oscarsons bok “Tror du att du kan förändra världen utan att anstränga dig”

Var först på bollen och få boken. Vi gillar snabba puckar och ger boken till de första sex personerna som anmäler sig till bokcirkeln. Bokcirkeln startar upp i v.41. Anmäl dig här → https://goo.gl/forms/8DWUTQeSmJTEYDQB2

En bokcirkel vi skapar tillsammans 
Vill vi träffas varannan vecka eller kanske en gång i månaden? Blir träffen i Skövde, Göteborg, Vårgårda eller någon annanstans i Västra Götaland? Tillsammans sätter vi formen. Aktiviteten är kostnadsfri, eventuell reseersättning går att få.

Om boken
"Tror du att du kan förändra världen utan att anstränga dig?" är en handbok i att vara medborgare och kunskapsbank i hur man skapar förändring i ett samhälle utan våld, skriven av regissören och den fria tänkaren Stina Oscarson. Boken bjuder på teorier om demokrati och samhällsförändring samt ger konkreta exempel på lyckad aktivism.

Salong Avtryck
Bokcirkeln är den första aktiviteten som Avtryck startar upp i salongsform. Salong Avtryck är en mötesklubb där fokus ligger på konst och aktivism. Här träffas vi live eller vid behov via länk och utbyter tankar och erfarenheter.


Facebook-event 
Avtryck