K-Youtube twitter link dark instagram link dark vimeo link dark facebook link dark
  LOGGA IN  

Imagine-säsongen i Västra Götaland är över för den här gången – tack till alla deltagare som har vågat äga scenen när Imagine har kommit till er stad! Projektledare Julia Wiel ger oss en snabb sammanfattning av årets Imagine.

Denna säsong har varit magisk med otroligt mycket bra musik och musikalisk kraft. Vi har nått vårt resultat och efter regionfinalen i Borås 27 april har vi våra två vinnare. Vidare till riksfinal i Gävle är BLACK HOUSE HILL & ALICE’S WEDDING!!

Motiveringar
Black house Hill: En genomtänkt akt med bra budskap. Som får både publik och jury att gunga med. Tar oss tillbaka till den forna rocken med en frisk nu tolkning. Den fantastiska riksfinalisten är Black House Hill!

Alice's wedding: Med ett helgjutet koncept som både känns nostalgiskt och nytt på samma gång och med tre grymma röster och ett solitt eget sound då tog de oss med storm. Juryn kommer gärna när Alice gifter sig. Vidare till riksfinal är Alices wedding!

Alla vinnare Regionfinalen på Borås Stadsteater 27 april 2019

Alla foton tagna av Stefano Conti


Den 30 maj till 1 juni i är det dags för Imagine Riksfestival 2019. I år i Gävle på Gävle Konserthus med temat musik, kreativitet och innovation. Under festivaldagarna kommer det förutom den stora finalen att bjudas in till workshops, föreläsningar och andra härliga aktiviteter kopplade till musik, skapande och kreativitet. Torsdag, fredag och lördag kväll gästas festivalscenen av välkända artister och band som bjussar på gratiskonserter. Hela Imagine riksfestival är öppen för allmänheten och allt är gratis. Mer info: https://imaginesweden.se/