K-Youtube twitter link dark instagram link dark vimeo link dark facebook link dark
  LOGGA IN  

Efter tre år av otroligt inspirerande arbete med Imagine Sweden Festival i Uddevalla är ordningen återställd. Vi på KulturUngdom ställer nu storheter som Silvana Imam, Slowgold, Erik Lundin, Ali Dhaanto och Maxida Märak åt sidan för att helt fokusera på det vi gillar allra mest: ny musik från Västra Götaland! Nu räknar vi ner och längtar tills det e dags. Den 1 november öppnar årets anmälan!

Det känns grymt att gräva ner fötterna i myllan och riktigt höra hur det gror i replokaler, kulturskolor, klubbar, studieförbund, fritidsgårdar, lägenheter och stugor i våra 49 kommuner...DÄR finns ni - artister, musiker, konstnärer, låtskrivare.

Det känns spännande att tänka på all musik som håller på att växa fram. Och vi hoppas på att få höra resultatet. Varmt välkomna till Imagine 2019!

Anmälan gör du här: http://imaginesverige.se/index.php?scc=anmalan

För många handlar Imagine Sweden om debuten i ett lite större livesammanhang. Tanken är att en ska få utrymme att utvecklas på scen, delta i workshops, träffa andra musiker med olika bakgrund, få chansen att vinna spelningar såväl nationellt som internationellt och skaffa sig värdefull kunskap om dagens musikbransch.

De 15 län/regioner som deltar skickar varsin vinnare till Imagine Sweden Riksfinal. Vinnaren av vår svenska final fortsätter sedan till den internationella Imagine-finalen.

Turnéplan Imagine Västra Götaland 2019:

Deltävlingar:
2 & 3 mars| Landvetter
9 & 10 mars | Trollhättan
16 mars | Falköping

Music camp: 5-6 april | Uddevalla
Regionfinal: 27 april | Borås
Festival/Riksfinal: 29 maj -1 juni | Imagine Sweden Festival 2019, Gävle


Kontakt: Yohanna Eek, 0707-228424, yohanna@kulturungdom.se
Mer info om Imagine Sweden, KulturUngdom och Imagine International finns på:
www.imaginesverige.se | www.imaginefestival.net