K-Youtube twitter link dark instagram link dark vimeo link dark facebook link dark
  LOGGA IN  

Tillsammans med Silvana Imam, ​Maxida Märak, Slowgold, Pale Honey, Ali Dhaanto, Hamsa Mounif, Hör Min Röst, The Master Boys och många fler ansluter sig Stina Velocette till Imagine Sweden 2018!

2016 släpptes Stina Velocettes två första låtar som soloartist och ett starkt sug efter mer väcktes på kort tid. 2017 släpptes solodebut-EPn Motljus där Stinas starka och nakna texter på svenska, över tunga mörka beats har blivit otroligt rosade.

I slutet av 2017 kom singeln ”Ska det va såhär” som fick ett enormt genomslag. Låten skrev Stina inspirerad av alla berättelser som kvinnor delat med sig i och med #metoo – som en hyllning och kampsång till sina systrar. Hon har överösts med meddelanden på sociala medier från kvinnor som sagt att de relaterar och som tackat för att hon är den kollektiva rösten för sånt de gått igenom.

Just nu är hon aktuell med nya singeln ”Tyckte jag såg dig” – en duett med den maskerade rapparen Roffe Ruff. Återigen visar Stina att hon har en självklar plats på den svenska urbana scenen. Vi är stolta och glada att denna syster är med och eldar under både vreden och hoppet på Imagine Swedens festivalscen!

Imagine Sweden arrangeras den 9-12 maj av KulturUngdom, Uddevalla kommun, Unga arrangörer i Uddevalla och Jeunesses Musicales Sverige - m fl.
Kontakt: Yohanna Eek, yohanna@kulturungdom.se, 0707-228424
Mer info om Imagine Sweden www.imaginesweden.se.