K-Youtube twitter link dark instagram link dark vimeo link dark facebook link dark
  LOGGA IN  

Tillbaka i Västergötland, denna gången i Vara med den fjärde och sista deltävlingen.

Totalt tre akter gick vidare från denna lördag. Dessa akter har spelat sig till en plats på årets Regionfinal i Uddevalla. Men inte bara det. Längs vägen väntar först en helg under vårt Music Camp!

Vidare till Music Camp och Regionfinal går från lördagen 24 februari:

Töcken, drömsk indie rock
Juryns Motivering: Med solklar närvaro på scenen fångas juryn utan tvekan. I dynamiska låtar och med lågmäld power slår de ner som en komet. Den här drömska akten vill man följa rakt in i dimman… Töcken!

Roman Boroughs, americana/folk
Juryns Motivering: Med genomtänkta arrangemang som är maxade men ändå avskalade får dessa fantastiska musiker juryn att häpna. Vi vill se mer av: Roman Boroughs!

Sofie Lindén, vispop
Juryns Motivering: Det känns träffsäkert och vi kan alla relatera. Denna akt är närvarande, direkt och säger det vi själva skulle vilja säga. Vi vill höra mer av dina berättelser i Regionfinal: Sofie Lindén!

Efter fyra avhopp hade vi 11 taggade akter på Park Bio i Vara. Det var strålande sol och glada miner vart man än såg. I fikarummet säger en deltagare “fint väder ute, vi skulle kunna sitta ute” precis innan dennes akt reser sig upp för att gå ut.

Under dagen soundcheckar deltagarna och går på föreläsning/workshop med Marcus Björn och Muamer Luksija - låtskrivning och inspelning står på programmet, Workshopen anordnad i samarbete med studieförbundet NBV.

Amanda Andreas Larsson stod åter igen som konferencieren som underhöll, höll låda i aktbytena och presenterade musikerna.

I juryn denna deltävling satt Alexandra Tortosa, Adam Gozdzik, Pierre Nilsson och Mika Westlund.

Under dagen deltog akterna också i workshopen Side by side - Ett musikaliskt patchwork på tema Förändring under kreativ ledning av Stina Nils från KulturUngdom.

Fotograf under kvällen var Alice Rydsund Jones. Hennes bilder ser ni här:


Foto: Alice Rydsund Jones, Deltävling 4


Under lördagen på deltävling 4 spelade följande akter:
Livia, pop
Livia och Sofia, pop
Fanny Lundström, ballad
Roman Boroughs, americana/folk
Töcken, drömsk indie rock
Uniko, punk/rock
The Wires, rock/pop
The Broken pics, rock/pop
Meninas, rock/pop
Sandra Seiler, blandat
Sofie Lindén, vispop
 

Tack för den här helgen! Tack publiken, arrangörer och alla fantastiska musiker! Fortsätt spela! Nästa gång vi ses blir Music Camp i Uddevalla!

Woop Woop!