K-Youtube twitter link dark instagram link dark vimeo link dark facebook link dark
  LOGGA IN  

Vi är oerhört glada över att se att Rickie Cai, deltagare i Filmplats Borås, tävlar med filmen ”Träffen” under Frame Filmfestival i Göteborg i helgen.

Rickie Cai är 17 år, uppvuxen och boende i Borås. Han deltar i Filmplats Borås på Brygghuset och pluggar media och filmskapande. Han gjorde sin första film för tre år sedan – en spelfilm som handlade om en journalist på äventyr. Nästa filmprojekt handlar om psykisk ohälsa.

Vad har du för framtidsdrömmar?
– Om tio år hoppas jag jobba i filmbranschen som regissör och manusförfattare. Det som driver mig är att berätta en historia och att uppmärksamma svåra frågor.

Vad har deltagandet i Filmplats Borås gett dig?
– Massa kunskaper, användbara tips och lite nätverk.

Vi önskar Rickie stort lycka till under helgen!Alla Borås-bor mellan 13 och 30 år kan göra film med Rickie och de andra deltagarna i Filmplats Borås under 2019 och 2020, helt gratis. Info och anmälan hittar du här: www.filmplats.se. Träffarna i Borås hålls på Brygghuset på Bryggaregatan 14. 


Frame Filmfestival pågår 26-27 april på Bio Roy i Göteborg. Hela festivalen har gratis inträde, och rekommenderad åldersgräns för filmvisningarna är 15 år. Mer info här: www.bioroy.se/#/movie/1192