K-Youtube twitter link dark instagram link dark vimeo link dark facebook link dark
  LOGGA IN  

I workshops och produktion under Filmplats tak möts filmintresserade för att lära sig mer och hitta nya vägar framåt under en längre tid. Både du som är erfaren filmare och du med nyväckt intresse av exempelvis manus, regi, foto, klippning eller skådespeleri kan delta. 

Nu på onsdag den 14 november mellan 17.30 kan du medverka i teamövning med avancerad studioutrustning på Arena Elva i Alingsås med inriktning på ilmiskt berättande och praktiska övningar, individuellt och i grupp. Kursens ledare är Christian Zetterberg, regissör, manusförfattare och skådespelare. Kursen är helt kostnadsfri.

Hur funkar det? Filmplats Alingsås är en plattform för ungt filmskapande. Träffarna hålls primärt på Arena Elva. Träffarna i höst är bara en av de saker som erbjuds. Du som anmäler dig ansluter dig till FilmplatsAlingsås deltagarteam, med möjlighet att delta i aktiviteter och produktioner under hela projekttiden 2018-2020 och även därefter.

Vem: Alla är välkomna, oavsett erfarenhetsnivå. Verksamheten anpassas efter deltagarna. Målgrupp: 13-25 år.

Nedan följer fler träffar hösten och vintern 2018:
Tis 20 november kl. 17.30-20.00 - mindre team gör snabba, händelsedrivna filmer
Helgen 23-25 november - resa till Novemberfestivalen i Trollhättan för föranmälda
Ons 5 december kl. 17.30-20.00 - vad kan kan man berätta på kort tid? Vi påbörjar egna minutfilmer inför SM i minutfilm till våren.

Frågor och anmälan: Kontakta Christian Zetterberg på christian@kulturungdom.se eller 0704-08 21 81


Under Filmplats tak möts unga filmintresserade för att lära sig mer och hitta nya vägar framåt under en längre tid. Varje lokal plattform anpassas till dess anmälda deltagare. Filmplats startar på sju platser i Västra Götaland under 2018. Projektet drivs av KulturUngdom med stöd från Arvsfonden och i samarbete med FilmCloud, Studiefrämjandet i Lidköping-Skarabygden, ABF och andra lokala samarbetspartners.