K-Youtube twitter link dark instagram link dark vimeo link dark facebook link dark
  LOGGA IN  

FilmFrukost arrangeras av FilmCloud en fredag varje månad med tanken att vara en mötesplats för filmare, filmarbetare och filmintresserade. Nu är femte säsongspremiären är här och gästas av Hampus Linder på fredag den 14 september. 

Hampus Linder har i mellan 2014-2018 följt partiledaren Gudrun Schyman (Feministiskt Initativ och tidigare Vänsterpartiet). Han har fått en unik tillgång till hennes liv, och dokumenterat möten, resor, familjeliv och den politiska kampen. Vad lämpar sig bättre än ett samtal om processer, tillit och politik såhär en dryg vecka efter valet? Filmen Gudrun – Konsten att vara människa går just nu på Hagabion, och finns även att hyra på iTunes och SF Anytime. Passa på att se den innan samtalet!

Läs mer på www.filmcloud.se/sidor/filmfrukost-41-med-med-hampus-linder.

Vad: Frukost och samtal med Hampus Linder
Var: Kafé Frilagret, Heurlins plats 1, Göteborg (närmaste spårvagnshållplats är Järntorget)
När: 14 september klockan 09.00–10.00
Kostnad: Fri entré, FilmCloud bjuder på frukost
För vem: FilmFrukost riktar sig till alla som är verksam inom filmområdet samt de som är intresserade av att diskutera filmfrågor i en avslappnad miljö, oavsett ålder. Det är bara att komma förbi, ta en fralla och diskutera med oss.
Arrangör: FilmCloud


FilmFrukost huserar som vanligt på Kafé Frilagret som ligger vid Heurlins plats 1, närmsta spårvagnshållplats är Järntorget. Ekologisk frukost dukas upp klockan 09.00 och är gratis för alla som vill delta. Samtalet håller på mellan cirka klockan 09.15-10.00, efter det är ni välkomna att stanna kvar och prata med varandra, knyta kontakter eller prata med oss från FilmCloud.

FilmCloud är en plattform för filmare i Västra Götaland. För mer information besök hemsidan www.filmcloud.se.