K-Youtube twitter link dark instagram link dark vimeo link dark facebook link dark
  LOGGA IN  

Dags att anmäla din film till KulturUngdoms filmdag under Göteborg Film Festival 2018!

Alla som gjort film med K-Pengar under 2016-2017 har möjlighet att anmäla sin film. Filmdagen kommer vara den andra lördagen under festivalen, alltså den 3 februari 2018. Precis som tidigare år kommer vi ha samtal med några utvalda gäster på scenen, och förstås visa filmer under hela eftermiddagen.

Vill du vara med och arrangera dagen är du hjärtligt välkommen! Du kanske har idéer till någon programpunkt? Skriv till oss och berätta hur du vill använda vår filmdag och vad du vill visa på duken.

Så här gör du: Skicka in filmen digitalt i ett så högupplöst format som möjligt. Skicka gärna via sprend.com eller liknande till erik.l@kulturungdom.se och kom ihåg att bifoga dina kontaktuppgifter och ålder. Bifoga även info kring filmens längd, vem som är regissör och vem som står för manus och foto. Vi tar gärna emot posters om det finns sådant. Sista dag för att skicka in filmen är 10 december.

Om det kommer in för många filmer kommer ett urval att göras. Om din film inte är färdig än men beräknas bli klar till festivalen, går det också bra att anmäla den.

Obs! Viktigt att du har alla rättigheter till din film, inklusive musikrättigheter för en öppen visning.

Missa inte chansen att få din film visad under Göteborg Film Festival 2018!