K-Youtube twitter link dark instagram link dark vimeo link dark facebook link dark
  LOGGA IN  

0604 kl

Kliniken är en föreläsningsserie med internationella gäster och fokuserar på alternativa, konventionella, vanliga och ovanliga sätt att jobba med musik och kultur. Kliniken är inspirerande och lärorik på samma gång, öppen för alla som vill lära sig mer och som vill vidare för egen maskin. För det går så klart att komma vidare av egen styrka, bara någon berättar hur det ska göras.

Det är många som drömmer om ett arbete inom musik- och kulturbranschen, som artist, arrangör, projektledare, kreatör, eventmanager, etc - men konkurrensen är stenhård! Det krävs både talang, mod, tur, ambitioner och en stor portion jävlar anamma för att göra drömmen till verklighet. Vad många inte tänker på är att minst lika viktiga delar är planering, nätverk, branschkompetens och resurser. Kliniken upplyser om just de bitarna.

Vanligtvis körs en presentation på ca 45 minuter följt av en kvarts frågestund. Det går att ha inspel om det är något speciellt ni vill att de fokuserar på. Men allt är påverkbart och inget hugget i sten.

Hör av er asap vid intresse så ser vi om det funkar. För vem vill inte ta nästa steg? Vem vill stå still? Vem kan redan allt?