K-Youtube twitter link dark instagram link dark vimeo link dark facebook link dark
  LOGGA IN  

KulturUngdom är en förening och en förening är ingenting utan sina medlemmar. Det är dessa som bestämmer vad vi ska göra, vilka vägar vi ska gå och vart vi ska ta vägen i framtiden. Så medlem blir du för att du vill supporta oss i det vi gör, för att du vill påverka vad vi ska göra och för att det är grymt att vara en del av ett stort nätverk bestående av musiker, föreningar, arrangörsgrupper, klubbmakare, fritidsgårdar, band, festivalfixare, artister, poeter, konstnärer, filmare, dansare och mycket mer därtill. När du väl blivit medlem stöttar du kulturen i din region, i din stad och i ditt kvarter - och samtidigt är du en röst i kören som skriker om mer kultur. Här. Nu.

Som medlem kan du söka K-Pengar för att bekosta dina idéer, delta i våra medlemsprojekt, spelningar, festivaler, hyra ljud/ljus till medlemspris, komma i kontakt med andra som håller på med samma grej som du och mycket mer. Vi är en förening och som medlem är du del i den, därför kan innehållet och verksamheten styras åt det håll som just du vill gå.

Primärt jobbar vi med folk mellan 13 och 30 år, som är boende och verksamma inom Västra Götalandsregionen.

Registrering stängd över sommaren

Mellan 12 juni och 12 september har vi sommarstängt för K-Pengar. I samma veva passar vi även på att renovera vår sajt och uppdatera våra medlemslistor. Under den här perioden kommer det därför inte att vara möjligt att registrera sig som medlem, och du som redan är medlem sen tidigare kommer behöva göra en nyregistrering när den nya sajten är klar. Kontakta oss gärna om du har några frågor kring det här, mejl: info@kulturungdom.se


Välkommen att registrera dig som medlem efter sommaren!