K-Youtube twitter link dark instagram link dark vimeo link dark facebook link dark
  LOGGA IN  

KulturUngdom är en förening och en förening är ingenting utan sina medlemmar. Det är dessa som bestämmer vad vi ska göra, vilka vägar vi ska gå och vart vi ska ta vägen i framtiden. Så medlem blir du för att du vill supporta oss i det vi gör, för att du vill påverka vad vi ska göra och för att det är grymt att vara en del av ett stort nätverk bestående av musiker, föreningar, arrangörsgrupper, klubbmakare, fritidsgårdar, band, festivalfixare, artister, poeter, konstnärer, filmare, dansare och mycket mer därtill. Medlemskap kostar inget och tar max två minuter att ordna. När du väl blivit medlem stöttar du kulturen i din region, i din stad och i ditt kvarter - och samtidigt är du en röst i kören som skriker om mer kultur. Här. Nu.

Som medlem får du vårt nyhetsbrev, kan söka K-Pengar för att bekosta dina idéer, delta i våra medlemsprojekt, spelningar, festivaler, hyra ljud/ljus till medlemspris, komma i kontakt med andra som håller på med samma grej som du och mycket mer. Vi är en förening och som medlem är du del i den, därför kan innehållet och verksamheten styras åt det håll som just du vill gå.

Primärt jobbar vi med folk mellan 13 och 30 år, som är boende och verksamma inom Västra Götalandsregionen.

De personuppgifter du lämnar kommer bara nyttjas av oss, vi kommer inte lämna ut de till någon annan. Om du vill veta vilka uppgifter vi har på dig mejlar oss så för ett utdrag ur vår medlemslista.

  • Alla
  • Foto
  • Text
Se mer Håll SHIFT nedtryckt för att se alla se alla