K-Youtube twitter link dark instagram link dark vimeo link dark facebook link dark
  LOGGA IN  

Kulturföreningen Tåget i Borås har alltid massor på gång. Nu närmast väntar en temadag kring litteratur, serier, ord, böcker och annat språkligt. Vi hörde av oss till Joakim Skoogh, en av initiativtagarna till dagen.
- Den 21 februari så anordnas aktiviteten Bibliomani på kulturföreningen Tåget. Där kommer vi att hålla i diverse föredrag, berättarcirklar och andra intressanta aktiviteter rörande språk och litteratur, exempelvis föredrag om Batman samt Sailor Moon. Det blir också poesi, sagor, alfapetstävling och tipspromenad. Det börjar klockan 16:00 och slutar runt 22:00 och alla är välkomna.

Hur uppkom idén till Bibliomani?
- Orsaken till att vi anordnar den här aktiviteten är för det första att vi uppmuntrar folk att göra saker tillsammans men också för att vi gillar böcker, serier och annat kul man kan göra med ord och bokstäver. I somras invigde vi ett läsrum uppe på Tåget med böcker och serietidningar för att uppmuntra intresset för litteratur. Sedan under hösten så har vi haft ett par föreläsningar om diverse ämen och nu tänkte vi att en hel temadag skulle vara roligt.

Vi tackar Joakim för tipset och bokar in den 21 februari, klockan 16-22 på Kulturföreningen Tåget, Brämhultsgatan 28 i Borås. Ses där!


Bibliomani på Facebook.
Mer om Tåget.