K-Youtube twitter link dark instagram link dark vimeo link dark facebook link dark
  LOGGA IN  

Culture Moves är ett internationellt utbyte med 60 deltagare från Italien, Belgien, Sverige, Tyskland och Portugal som tar plats i Uddebo den 17-31 juli. Och det finns ett fåtal platser kvar för den som vill joina!
Som ett resultat av flera år av samarbeten och hårt arbete arrangeras nu ett utbyte med unga personer från fem  länder och med olika konst- och kulturingångar. Under 14 dagar skapas, i en blandning av olika konstformer, en gemensam performance som kommer att presenteras på utomhusscenen i Uddebo den 28 juli 2015.

CultureMoves är ett intensivt sammelsurium av jamsessions, gatumusik, ensemblespel, studioinspelning, screentryck-verkstad, uppbyggnad av en radiostation och workshops inom artisteri, dans, cirkus, komposition, percussion, bas, gitarr, trummor, gehörsträning – sång, låtskrivande, konferencier/värdskap, storytelling, sömnad, trumbygge av svepasktrumma som shamaner använde sig av och träsnideri.

Medverkar gör också ledare inom områdena dans, rörelse, percussion, akrobatik, radio, foto, jonglering, täljning, låtskrivande, clowneri, teater, svetsning, sömnad, video och bandcoachning.

Lyxen på detta va! Och Uddebo, denna pärla till plats, ligger i Tranemo kommun och är ett måste att besöka för alla som är intresserade av lokalt engagemang, fin natur och kreativitet bortom normer och gränser.

Det finns ett fåtal platser kvar till CultureMoves: Hör av er till saramoahallner@hotmail.com eller fabianhildebrand@hotmail.com för mer information!


"CultureMoves" är ett internationellt, mångsidigt och interkulturellt utbyte. Det främjar deltagarnas medvetande för andra kulturer, skapar dialog och hjälper till att förhindra och bekämpa fördomar, rasism och diskriminering. Som värd för Culture Moves 2015 i Uddebo står kulturföreningen Djinadon som håller till i Konst & Trummelurhuset i Uddebo.