K-Youtube twitter link dark instagram link dark vimeo link dark facebook link dark
  LOGGA IN  

FilmClouds projektstöd – sök innan 8 maj
Stödet är på 25 000 kronor och vilka projekt som får stödet bestäms av en jury efter ansökan. Stödet kan sökas av dig som är boende i Västra Götaland och medlem i FilmCloudAnsökan görs här på filmcloud.se.

Inspirationsdagar med Film i Väst
Vilka möjligheter finns det att söka stöd för distribution? Hur kan arbetet med spridning av en film påbörjas under produktionen? Och hur jobbar Svenska Filminstitutet med dokumentär film nu när det finns två konsulenter? Detta och mycket mer kan du ta del av under vårens inspirationsdagar 11-12 maj som sker på Gothenburg Studios och deras mötesplats Studio Café. Läs mer.

Anmäl film till Uppsala kortfilmfestival
Sista anmälningsdag är den 31 maj, så det är hög tid att anmäla din film till den Nationella tävlingssektionen vid den 34:e Uppsala Internationella Kortfilmfestival som äger rum 19-25 oktober. Gå in på Shortfilmdepot för att anmäla film. Festivalen tar emot filmer med en spellängd upp till 40 minuter med produktionsår 2014 eller 2015.

Filmproduktionsläger på Färöarna
Faroese Tales är ett intensivt filmproduktionsläger. Är du en regissör, ​​producent eller redigerare under 30 år och intresserad av att göra en dokumentär om Färöarna i sommar? Lägret pågår mellan den 8:e och 30:e juli. Mer info och ansökan.

Regigym med Mikael Bundsen på Studiocaféet, Lindholmen
Kanske har du aldrig regisserat skådespelare tidigare, kanske har du instruerat hur många som helst. I slutändan spelar det ingen roll, för att på RegiGym så är det enda viktiga att du har en vilja att testa och undersöka. Läs mer.