K-Youtube twitter link dark instagram link dark vimeo link dark facebook link dark
  LOGGA IN  
  • Senaste
  • Titel
  • Datum
  • Slumpvis
Se mer Håll SHIFT nedtryckt för att se alla se alla

bannerKU

IMAGINE SWEDEN 2018

Imagine Sweden festival går av stapeln den 9-12 maj i Uddevalla. Den arrangeras av unga arrangörer i Uddevalla, Imagine Sweden, Jeunesses Musicales Sverige, Uddevalla kommun och KulturUngdom i samarbete med flera organisationer och föreningar. Imagine Sweden festival är en helt gratis! För mer info gå till www.imaginesweden.se!

affischeimaginehemsida 01

Sveriges bredaste tävling för musiker mellan 13-21 år!

Imagine Sweden är en musikävling för musiker mellan 13-21, oavsett vilken musikstil en brinner för. Tävlingen består av lokala tävlingar, music camps och regionala finaler. Vinnarna representerar sina regioner vid den stora riksfinalen/festivalen i Uddevalla, 2018.

Imagine Sweden är ett unikt tillfälle att få stå på scen inför en stor publik, nätverkande och möta musiker från hela Sverige och resten av världen. Deltagare som når Imagien Sweden riksfinal tävlar om nationella och internationella spelpriser, coachingpriser, mm. Imagine Sweden är en av Sveriges mest etablerade och mångsidiga musiktävlingar för unga musiker.


Värderingar

Världen är galen. Bruna vindar blåser. Syrien Blöder. Människor flyr och barn tvingas hemmifrån ensamma. Miljöförstöringen är maxad, systemet brister och här står vi med internationell musiktävling. Det är 100% självklart för oss att på alla sätt vi förmår använda den plattform som Imagine Sweden är till någonting som gör världen lite bättre.

Imagine Sweden arbetar jämlikt utifrån att alla människor oavsett etnicitet, kön, klass, sexuell läggning, religion, ålder, funktionsvariation och sjukdom har samma rätt till att uttrycka sig.

Imagine Sweden ska arbeta miljömedvetet och hållbart i våra arrangemang.

Imagine Sweden ska arbeta med ungt inflytande och delaktighet och på så sätt skapa en relevant och aktuell plattform för unga idag.

Imagine Sweden ska möta musikern med största respekt och skapa en inkluderande mötesplats där unga kan mötas gränslöst oavsett ursprung.

Imagine Sweden ska verka för fred, förståelse, vänskap och kärlek mellan människor med musiken som medel.

 


Mer info: www.imaginesweden.se