Web
Analytics

Poeter sökes!

Vi fortsätter skapa plats för poesi! Har du korta rader, långa ordforsar eller vindlande bokstavsexperiment som längtar efter läsare? Vi söker nu tre nya Månadens poeter till hösten. Är du en av dem? Ansök senast 3 juni.

Vi söker alltså tre poeter som vill få sina dikter publicerade på KulturUngdoms sida. Uppdraget: En poet och fyra dikter per månad. Månaderna det gäller är september, oktober och november 2020.

Du som söker ska vara mellan 13 och 30 år och bosatt och/eller verksam någonstans i Västra Götaland. Du ska kunna hålla deadlines och ha ett intresse för poesin som konstform. Du får skriva på vilket språk du vill, gärna med översättning eller kort introduktion på svenska eller engelska. Uppdraget är arvoderat med mindre summa.

Sök genom att skicka ett mail med namn, kontaktuppgifter, ålder, var du bor och några ord om dig själv till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. senast 3 juni, märk mailet "Månadens Poeter". Skicka också med en dikt du skrivit som textexempel.

Vi ser fram emot att läsa din poesi!

P.S Här kan en kika in några av våra tidigare poeter

Taggar: Poesi, Övrig text