Web
Analytics

Musik

Vi jobbar för att stötta artister, band, arrangörer och festivaler i hela Västra Götaland, både ekonomiskt men även genom att synliggöra dem regionalt, nationellt och internationellt. Vi är en del av EXCITE Music, ett europeiskt nätverk där vi skickar band mellan de 8 olika medlemsländerna. Vi har även ett gediget samarbete med Nacksving Studios i Göteborg och teknikföretaget QTECH. I tillägg till detta driver vi även projekten Vad Har Du i Påsen?, K-Stream och jobbar alltid med att komma på nya idéer att främja musiklivet.

Vad behöver du hjälp med för att komma vidare med din dröm? Tveka inte att kontakta oss!

Konsulent: Robin Havbring
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
0737-02 98 68

Premiär för UKM Konstcamp

I år är det premiär för UKM Konstcamp – ett kreativt läger för dig i Västra Götaland och Värmland som är ung konstnär, slöjdare eller bara intresserad av skapande. Anmäl dig till en helspäckad helg i Halmens Hus, Bengtsfors!

Helgen 16-17 december är det dags för UKM:s allra första camp med fokus på konst. Här får du som är 13-20 år träffa andra unga konstnärer, ha skaparverkstad, lyssna på inspirations-talks, sno ihop en gemensam konstutställning och helt enkelt ha kul tillsammans. Konstcampet är öppet för unga i Västra Götaland och Värmland och det är såklart gratis!

Preliminärt program
Lördag 16 december:
Start lördag klockan 10. Vi går på workshops, skapar, lyssnar på inspirationsföreläsningar av spännande konstnärer, äter, fikar och hänger. Övernattning i huset.

Söndag 17 december:
På söndag har vi workshop i hur en bygger en utställning på ett bra, kul & intressant sätt och avslutar med vernissage klockan 13-14 + riv.
Slut söndag klockan 15.

En kan ha med sig konst eller skapa på plats under helgen. Hur gött?
Anmäl dig här senast 4 december. Obs, begränsat antal platser, först till kvarn!

Resa dit och hem fixar en själv, men om du har problem med att få ihop resan kontakta Elin:
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Plats: Halmens hus, Bengtsfors
Datum: 16-17 december 2017 (övernattning ingår)
Tid: Från kl. 10 på lördagen till kl. 15 på söndagen
Anmälan: Senast 4 december


UKM Hemsida 
Facebook

Taggar: UKM