Web
Analytics

Musik

Vi jobbar för att stötta artister, band, arrangörer och festivaler i hela Västra Götaland, både ekonomiskt men även genom att synliggöra dem regionalt, nationellt och internationellt. Vi är en del av EXCITE Music, ett europeiskt nätverk där vi skickar band mellan de 8 olika medlemsländerna. Vi har även ett gediget samarbete med Nacksving Studios i Göteborg och teknikföretaget QTECH. I tillägg till detta driver vi även projekten Vad Har Du i Påsen?, K-Stream och jobbar alltid med att komma på nya idéer att främja musiklivet.

Vad behöver du hjälp med för att komma vidare med din dröm? Tveka inte att kontakta oss!

Konsulent: Robin Havbring
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
0737-02 98 68

Mahan Zirdehi tipsar om UKM!

Ung Kultur Möts har öppnat portarna till årets omgång. Vi har pratat med dansaren Mahan Zirdehi som har deltagit flera gånger och som tycker att DU borde ta chansen! Mahan framträder och undervisar samt arrangerar eventet United 4 Hiphop. 

>> Här anmäler du dig till UKM 2019! <<


Vem är Mahan Zirdehi?
Jag är en dansare som är väldigt insatt i hiphop-kulturen! Jag tycker även om att leka med koncept och rörelse för att sedan lägga till i min dans!

Hur kom det sig att du började med dans?
Jag har alltid rört mig och sedan jag var barn använde jag alltid dansen som ett sätt att uttrycka vad jag kände när jag inte vågade prata om det. Idag har det utvecklat mig till den människa jag är och jag är mer öppen än någonsin!

När, hur och var kan vi se dig som dansare?
Ni kan hitta mig dansandes på nästan vilket dansevent som helst inom Göteborg eller Sverige! Jag har ett eget event vid namn United 4 Hiphop som ska ske den 30 mars! Där kan ni också se mig! Eller ifall jag håller i någon dansworkshop

Vi vet att du har varit med i UKM några gånger, när var det?
Jag var med i UKM 2015-2017! Genom alla aspekter! Varit deltagare, arrangör, funkis och värd! Det är en rolig upplevelse med goda människor som strävar efter att bevisa att vår fritid lönar sig genom UKM!

Varför tycker du att våra medlemmar ska anmäla sig till UKM?
Jag ser ingen anledning till varför en inte bör anmäla sig till UKM. Du får vänner för livet en massa inspirerande uppträdanden och en rolig upplevelse!

Taggar: UKM