Web
Analytics

Musik

Vi jobbar för att stötta artister, band, arrangörer och festivaler i hela Västra Götaland, både ekonomiskt men även genom att synliggöra dem regionalt, nationellt och internationellt. Vi är en del av EXCITE Music, ett europeiskt nätverk där vi skickar band mellan de 8 olika medlemsländerna. Vi har även ett gediget samarbete med Nacksving Studios i Göteborg och teknikföretaget QTECH. I tillägg till detta driver vi även projekten Vad Har Du i Påsen?, K-Stream och jobbar alltid med att komma på nya idéer att främja musiklivet.

Vad behöver du hjälp med för att komma vidare med din dröm? Tveka inte att kontakta oss!

Konsulent: Robin Havbring
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
0737-02 98 68

Färgsprakande konstfest i Säffle

250 kulturdeltagare, 60 crew, 60 meter konst och 60 scenakter gjorde en fantastisk helg tillsammans när UKM Värmland + Västra Götaland gjorde gemensam regionfestival. Medis i Säffle blev en färgsprakande konstfest!

Nu ska några av de som var med  och deltog på festivalen få representera Värmland och Västra Götaland på Riksfestivalen i Karlstad 27-30 juni. Spännande och roligt tycker vi! Listan med alla som kom vidare hittar du här

Vår konstkonsulent Elin Åström var på plats i Säffle och dokumenterade delar av festivalen:

01 ukm

04 ukm

07 ukm

10 ukm

02 ukm

13 ukm

15 ukm

11 ukm

09 ukm

05 ukm


UKM Riksfestival sker 27-30 juni på Wermland Opera och Värmlands Museum i Karlstad. 

Till festivalens utställning på Värmlands Museum är det inget inträde och du kan själv strosa runt bland verken. Det kommer finnas verkslistor och annat för dig som besökare.

Festivalens scenföreställningar kommer att ske på Wermland Operas stora scen. Det finns ungefär 70 publika platser till varje förställning – biljetterna är gratis men behöver bokas här!

Stort lycka till alla som gått vidare till RIksfestivalen!

Taggar: UKM