Web
Analytics

Landsbygdskorrens Instagram takeover

Instagram takeover! I helgen får vi följa KulturUngdoms landsbygdskorre Astrid Pleijel till Landsbygdsriksdagen 2022 i Jönköping. Vi lämnar över ordet till Jenny:

Hej! Jag heter Astrid Pleijel (hon/henne). Ett av mina största intressen är skrivande och text, och jag jobbar som frilansande skribent och översättare. Utöver det är jag väldigt intresserad av filosofi, och har en examen i liberal arts. När jag inte skriver håller jag i filosofi-workshops om samtal och vad ett samtal egentligen är, samt om häst-etik och relationen mellan häst och människa. För den som är intresserad av hästfilosofi skriver jag om sånt på mitt instagramkonto @philosopher.rex .

Jag lever i en liten stuga i skogen 4 mil utanför Göteborg ihop med min partner och hund, och jag har en häst som bor på en gård i grannbyn. Sedan 2020 har jag varit landsbygdskorre för KulturUngdom, och gör nu mitt sista uppdrag som det när jag ska besöka Landsbygdsriksdagen i helgen – något jag skulle gjort redan 2020, men det kom en pandemi i vägen. Jag ser mycket fram emot vad helgen kommer erbjuda!

Håll utkik i KulturUngdoms instagram-stories under helgen!


Landsbygdsriksdagen är Riksorganisationen Hela Sverige ska levas största evenemang. Här samlas landsbygdsaktivister, politiker och tjänstemän under ett par dagar för att verkligen driva landsbygdsfrågorna framåt och sätta landsbygdsutveckling högt upp på den politiska agendan. Många av deltagarna är lokala landsbygdsutvecklare från någon av alla Hela Sverige ska levas medlemsgrupper. Men de kommer även från våra medlemsorganisationer, andra organisationer, kommuner, regioner, nationella myndigheter och internationella organisationer. Ja, helt enkelt alla som är intresserade av landsbygdsfrågor.

Taggar: Landsbygd