Teater

...drama, komedi, performance, impro, regi, gatuteater, magi, cirkus, stand-up, produktion, gästspel, scenografi, rekvisita, turné, musikal, monolog, show, tragedi, interaktiv teater... Några anledningar för dig att bli medlem i KulturUngdom!Scenkonst2 webb
Just nu tittar vi lite närmare på vilka som håller på med teater- och scenkonst i regionen och vilka behov de har. Om du är en av dem så hör av dig till Rakel. Kanske kan det leda till teaterturnér, komedifestivaler eller goda tips från andra som sysslar med scenkonst!
 Med oss kan du bolla idéer och tankar samt få råd och tips på sånt som händer i din kommun och inom den konstform du vill syssla med.

Om du är mellan 13-26 år kan du också enkelt söka
K-pengar för att genomföra ditt projekt. Vill du arra en cirkusfestival eller behövs det en slant till din teaterkurs?  Behövs det pengar till din jamturné eller ett erfarenhetsutbyte? Vi stöttar det mesta och har lösningar för nästan allt. 
Tanken är att vi skall finnas till det du behöver och vill ha oss till!

KulturUngdom vill också vara "där det händer", skapa samarbeten med projekt, processer och personer som är på gång och som verkar i Västra Götaland av och med unga konst- och kulturutövare. Har du tips på projekt, personer, bra eller snygga verk, projekt eller platser du tycker tycker att vi bör kolla upp eller besöka, tipsa oss gärna! skriv, maila eller ring till Rakel, ungkulturkonsulent .

Här på sidan kommer du också kunna hitta information och nyheter kring dansrelaterade aktiviteter runt om i regionen, så håll utkik!


Jetzt

Jetzt är en podcast som utkommer två gånger i månaden där Sara Östebro, Rasmus Klamas och Matilda Johansson. De samtalar om teater, konst och tar även upp så kallade nuheter, som är en slags samtidsbetraktelse. Podcasten finns förutom här, även på Soundcloud och iTunes . Som vinjettmusik bidrar Flocken med en svängig bit och för att hitta mer information om podcasten eller Teater Nu, besök deras hemsida .


Bli medlem

För dig som är arrangör, skådespelare, regissör, artist, producent eller allmänt intresserad av olika typer av konst och kultur så finns det egentligen ingen anledning att inte bli medlem i KulturUngdom.
 Vi tror på ett ömsesidigt förhållande där det ni har ger oss kunskap och det vi har hjälper er att genomföra det ni brinner för.
 Vi vill och ska styras av det ni gör och vill göra, det ni tycker är viktigt och det ni ser behövs. Så; berätta för oss!

 

Bli medlem | Kontakta Rakel | K-Pengar

LOGGA IN - BLI MEDLEM