Film

Har du en film i huvudet? Vill du få ut den på "vita duken"? Eller du kanske är cineasten som älskar att se kvalitetsfilm och undrar var nästa stora upplevelse finns?

Om något av detta stämmer in på dig kanske vi kan vara till hjälp. Vi har ett stort nätverk och hjälper ständigt unga filmare att komma vidare. Vår ungkulturkonsulent med inriktning mot film heter Joen och är också regissör och manusförfattare. Han kan ge dig råd och hjälp med dina funderingar kring filmprojekt eller feedback på det manus som du kanske just nu sitter och skriver. Du kan också söka K-pengar för ditt nästa filmprojekt hos honom, han har hand om både spel- och dokumentärfilm.

KulturUngdom vill också vara "där det händer", skapa samarbeten med projekt, processer och personer som är på gång och som verkar i Västra Götaland av och med unga konst- och kulturutövare. Har du tips på projekt, personer, bra eller snygga filmer eller platser du tycker att vi bör kolla upp eller besöka, tipsa oss gärna! Mejla eller ring till Joen, ungkulturkonsulent med fokus på film. Här på sidan kommer du också kunna hitta information och nyheter kring filmrelaterade aktiviteter runt om i regionen, så håll utkik!

Bli medlem
För dig som är manusförfattare, regissör, filmare eller allmänt intresserad av olika typer av konst och kultur så finns det egentligen ingen anledning att vänta med att bli medlem i KulturUngdom.
 Vi tror på ett ömsesidigt förhållande där ditt skapande ger oss kunskap, och vår kunskap hjälper dig att genomföra det du brinner för.
 Ungkulturkonsulentarna styrs av det ni gör och vill göra, det ni tycker är viktigt och det ni ser behövs. Så; berätta för oss!

Bli medlem | Kontakta Joen | K-Pengar

LOGGA IN - BLI MEDLEM