Dans

Är du engagerad i eller nyfiken på dansområdet? Kul, vi på KulturUngdom är också mycket intresserade av just det och vi kan med säkerhet vara till nytta!dans webbMed oss kan du bolla idéer och tankar samt få råd och tips på sånt som händer i din kommun och inom den konstform du vill syssla med.
Om du är mellan 13-26 år kan du också enkelt söka
K-pengar för att genomföra ditt projekt. Vill du arra en dansfestival eller sätta samman en koreografikurs? Behövs det en slant till din jamturné eller ett erfarenhetsutbyte? Vi stöttar det mesta och har lösningar för nästan allt. 
Tanken är att vi skall finnas till det du behöver och vill ha oss till!

KulturUngdom vill också vara "där det händer", skapa samarbeten med projekt, processer och personer som är på gång och som verkar i Västra Götaland av och med unga konst- och kulturutövare. Har du tips på projekt, personer, bra eller snygga verk, projekt eller platser du tycker tycker att vi bör kolla upp eller besöka, tipsa oss gärna! skriv, maila eller ring till Rakel, ungkulturkonsulenter med fokus på dans.

Här på sidan kommer du också kunna hitta information och nyheter kring dansrelaterade aktiviteter runt om i regionen, så håll utkik!

Bli medlem
För dig som är arrangör, dansare, koreograf eller allmänt intresserad av olika typer av konst och kultur så finns det egentligen ingen anledning att inte bli medlem i KulturUngdom.
 Vi tror på ett ömsesidigt förhållande där det ni har ger oss kunskap och det vi har hjälper er att genomföra det ni brinner för.
 Vi vill och ska styras av det ni gör och vill göra, det ni tycker är viktigt och det ni ser behövs. Så; berätta för oss!

Bli medlem | Kontakta Rakel | K-Pengar

LOGGA IN - BLI MEDLEM