K-Youtube twitter link dark instagram link dark vimeo link dark facebook link dark
  LOGGA IN  

ukm header 2018

Anmälningsstart för UKM 2017

HÄR anmäler du dig till Ung Kultur Möts. Scrolla ner till Västra Götaland så hittar du årets festivaler där. OBS! Fler kommuner tillkommer inom kort! Kontakta elin@kulturungdom.se om du har frågor.


Film och foto: Linus Hellström

DATUM ATT KÄNNA TILL i Västra Götaland 2017:

Lokal UKM-festival Arrangeras av någon/några i din kommun - kanske av dig?
De lokala UKM-festivalerna arrangeras i kommuner över hela Västra Götaland och de flesta hålls mellan februari och april. Sista datum att arrangera en lokal UKM-festival 2017 är söndag 23 april. Anmäl till Malin/KulturUngdom senast 18 januari om du vill arrangera en lokal UKM-festival.

Festivaler 2017:
18 mars - Ale, Lilla Edet & Kungälv
25-26 mars - Borås
1 april - Dals-Ed, Åmål & Bengtsfors
2 april - Mellerud
8 april - Stenungsund
8 april - Skövde
3 april - Mölndal
22 april - Alingsås 
22 april - Uddevalla 

UKM Regionfestival i Ale, 20-21 maj - Festival i dagarna två på Ale Kulturum i Nödinge med arrangörer, scenkonstnärer och utställare från hela Västra Götaland - övernattning, workshops, utställningar och scenuppträdanden med de bästa tekniska förutsättningarna. Som arrangör kan du även vara med och arrangera festivalen i den regionala arrangörsgruppen. 

UKM Riksfestival i Västerås, 18-21 juni - I år hålls även den nationella festivalen UKM Riksfestival i Västmanland - med festivalkärnan i centrala Västerås. Några scenkonstnärer och utställare väljs ut av en urvalsgrupp på UKM Regionfestival för att representera Västra Götaland på UKM Riksfestival. 

Kontakta elin@kulturungdom.se om du vill ingå i arrangörsgruppen för UKM Regionfestival!