twitter link dark instagram link dark vimeo link dark facebook link dark
  LOGGA IN  

ukm banner2014

Anmälan är stängd för i år (2016)

Alla UKM-festivaler 2016 har nu hållits, och det går inte att anmäla sig längre.
Men, håll utkik inför nästa år - för det kommer nya festivaler våren 2017!
Om du inte kan se din kommun i listan till höger (eller längre ned på sidan i mobilversionen) så kan du fundera på om du själv kanske vill dra ihop en festival i din kommun!

Kontakta Malin Bodin på KulturUngdom i så fall, så hjälper hon dig igång.
malin@kulturungdom.se

Film och foto: Linus Hellström

 

DATUM ATT KÄNNA TILL i Västra Götaland 2017:

Lokal UKM-festival Arrangeras av någon/några i din kommun - kanske av dig?
De lokala UKM-festivalerna arrangeras i kommuner över hela Västra Götaland och de flesta hålls mellan januari och april. Sista datum att arrangera en lokal UKM-festival 2017 är söndag 23 april. Anmäl till Malin/KulturUngdom senast 18 januari om du vill arrangera en lokal UKM-festival.

UKM Regionfestival i Ale, 20-21 maj - Festival i dagarna två på Ale Kulturum i Nödinge med arrangörer, scenkonstnärer och utställare från hela Västra Götaland - övernattning, workshops, utställningar och scenuppträdanden med de bästa tekniska förutsättningarna. Som arrangör kan du även vara med och arrangera festivalen i den regionala arrangörsgruppen. 

UKM Riksfestival i Västerås, 18-21 juni - I år hålls även den nationella festivalen UKM Riksfestival i Västmanland - med festivalkärnan i centrala Västerås. Några scenkonstnärer och utställare väljs ut av en urvalsgrupp på UKM Regionfestival för att representera Västra Götaland på UKM Riksfestival. 

Kontakta malin@kulturungdom.se om du vill ingå i arrangörsgruppen för UKM Regionfestival!

Bli medlem | Logga in