K-Youtube twitter link dark instagram link dark vimeo link dark facebook link dark
  LOGGA IN  

studio
Laptops i all ära, det är en grym utveckling vi varit med om de senaste åren. Men ibland vill man spela in i en klassisk studio. En som har grejerna, reverben och som inte förlitar sig på div plug-ins. Vi fattar det.

Våren 2010 satte
vi upp ett glimrande samarbete med en av regionens absolut bästa studios, anrika Nacksving i Göteborg. Under vårt första samarbetsår 2010 gjordes fem inspelningar. 2011 0ch 2012 genomförde vi sex inspelningar och nu 2013 har vi dragit ner det till fyra. Hur det kommer se nästa år vet vi inte då delar av personalen på Nacksving flyttat utomlands. Garanterat kommer vi hålla kontakten och se vad som är möjligt, och samtidigt håller vi på att leta upp jämbördig studio för att kunna genomföra lika många sessions. 

Dealen är lika enkel som fantastisk, studion sänker först och främst sin ordinarie taxa - exklusivt för våra medlemmar. Sen går vi in och plockar en bit av betalningen och kvar står ni med tre inspelningsdagar och en dag till mix i en otrolig studio för nästan inga pengar alls.

För den som vill lägga på extra dagar är det bara att ta upp det med studion, som hittills aldrig varit omöjliga. Alltså går det att spela in ett helt album om man vill, vilket både Dorena, Theo Berndt och Firstborn också gjort tidigare. Kommer ni en bit ifrån Göteborg står vi även för vandrarhem då ju regionen är något större än just bara Göteborg. Vi söker all sorts musik, vi söker alla typer av musiker men vi söker bara just er som vill något med musiken! Upplägget på studio 2, som vi hoppas ha klart med i början av nästa år, kommer vara i stort sett detsamma. 

Håll koll på mejlkorgen och hemsidan så missar du inte när vi släpper platser.

För mer info mejla mig på:
mattias@kulturungdom.se

Mer info om studion:
NACKSVING STUDIOS