Anmäl dig till din lokala Ung Kultur Möts-festival 2016!

GÖR SÅHÄR:

I listan till höger (eller längre ner på denna sida i mobilversionen) ser du alla kommuner som arrangerar UKM-festivaler i Västra Götaland i år. 

  1. Leta upp den kommunen där du bor i listan till höger - klicka på den.
  2. Klicka på “Anmäl dig till xxx UKM 2016 här!” och fyll i anmälningsformuläret på ukm.se.
  3. Klart!


Finns inte din kommun med i listan?
Kontakta en annan kommun och kolla om du/ni kan vara med där i stället. Om du undrar något så kan du alltid kontakta ukm@kulturungdom.se så försöker vi hjälpa dig/er så gott vi kan!


Film och foto: Linus Hellström

 

DATUM ATT KÄNNA TILL i Västra Götaland 2016:

Lokal UKM-festival - Arrangeras av någon/några i din kommun - kanske av dig?
De lokala UKM-festivalerna arrangeras i kommuner över hela Västra Götaland och de flesta hålls mellan januari och april. Sista datum att arrangera en lokal UKM-festival är söndag 17 april.

UKM Regionfestival i Alingsås, 14-15 maj - Festival i dagarna två på Arena Elva i Alingsås med arrangörer, scenkonstnärer och utställare från hela Västra Götaland - övernattning, workshops, utställningar och scenuppträdanden med de bästa tekniska förutsättningarna. Som arrangör kan du även vara med och arrangera festivalen i den regionala arrangörsgruppen. 

UKM Riksfestival i Alingsås, 19-22 juni - I år hålls även den nationella festivalen UKM Riksfestival i Alingsås - med festivalkärnan i centrala Alingsås. Några scenkonstnärer och utställare väljs ut av en urvalsgrupp på UKM Regionfestival för att representera Västra Götaland på UKM Riksfestival. Arrangörer och funktionärer från hela Västra Götaland kan också här vara med och hjälpa till på festivalen!

Kontakta malin@kulturungdom.se om du vill ingå i arrangörsgruppen för UKM Regionfestival och/eller UKM Riksfestival!

 

           | 
LOGGA IN - BLI MEDLEM