twitter link dark instagram link dark vimeo link dark facebook link dark
  LOGGA IN  

Anmälan är stängd för i år (2016)

Alla UKM-festivaler 2016 har nu hållits, och det går inte att anmäla sig längre.
Men, håll utkik inför nästa år - för det kommer nya festivaler våren 2017!
Om du inte kan se din kommun i listan till höger (eller längre ned på sidan i mobilversionen) så kan du fundera på om du själv kanske vill dra ihop en festival i din kommun!

Kontakta Malin Bodin på KulturUngdom i så fall, så hjälper hon dig igång.
malin@kulturungdom.se

 


Film och foto: Linus Hellström

 

DATUM ATT KÄNNA TILL i Västra Götaland 2016:

Lokal UKM-festival - Arrangeras av någon/några i din kommun - kanske av dig?
De lokala UKM-festivalerna arrangeras i kommuner över hela Västra Götaland och de flesta hålls mellan januari och april. Sista datum att arrangera en lokal UKM-festival är söndag 17 april.

UKM Regionfestival i Alingsås, 14-15 maj - Festival i dagarna två på Arena Elva i Alingsås med arrangörer, scenkonstnärer och utställare från hela Västra Götaland - övernattning, workshops, utställningar och scenuppträdanden med de bästa tekniska förutsättningarna. Som arrangör kan du även vara med och arrangera festivalen i den regionala arrangörsgruppen. 

UKM Riksfestival i Alingsås, 19-22 juni - I år hålls även den nationella festivalen UKM Riksfestival i Alingsås - med festivalkärnan i centrala Alingsås. Några scenkonstnärer och utställare väljs ut av en urvalsgrupp på UKM Regionfestival för att representera Västra Götaland på UKM Riksfestival. Arrangörer och funktionärer från hela Västra Götaland kan också här vara med och hjälpa till på festivalen!

Kontakta malin@kulturungdom.se om du vill ingå i arrangörsgruppen för UKM Regionfestival och/eller UKM Riksfestival!

 

Bli medlem | Logga in