Ung Kultur Möts - Västra Götaland 2016

Ännu finns det inga UKM-festivaler att anmäla sig till 2016.

Om du undrar om det kommer att arrangeras en festival i din kommun så kan du maila malin@kulturungdom.se och fråga. Eller - ta gärna saken i egna händer och arrangera en festival tillsammans med några kompisar! Kontakta Malin så hjälper hon dig/er att komma igång med detta.


DATUM ATT KÄNNA TILL i Västra Götaland 2016:

Lokal UKM-festival - Arrangeras av någon/några i din kommun - kanske av dig?
De lokala UKM-festivalerna arrangeras i kommuner över hela Västra Götaland och de flesta hålls mellan januari och april. 

UKM Regionfestival i Alingsås, 14-15 maj - Festival i dagarna två på Arena Elva i Alingsås med arrangörer, scenkonstnärer och utställare från hela Västra Götaland - övernattning, workshops, utställningar och scenuppträdanden med de bästa tekniska förutsättningarna. Som arrangör kan du även vara med och arrangera festivalen i den regionala arrangörsgruppen. 

UKM Riksfestival i Alingsås, 19-22 juni - I år hålls även den nationella festivalen UKM Riksfestival i Alingsås - med festivalkärnan i centrala Alingsås. Några scenkonstnärer och utställare väljs ut av en urvalsgrupp på UKM Regionfestival för att representera Västra Götaland på UKM Riksfestival. Arrangörer och funktionärer från hela Västra Götaland kan också här vara med och hjälpa till på festivalen!

Kontakta malin@kulturungdom.se om du vill ingå i arrangörsgruppen för UKM Regionfestival och/eller UKM Riksfestival!

           | 
LOGGA IN - BLI MEDLEM