Foto

...digitalt fotografi, analogt fotografi, färg, svartvitt, collage... konst webb
Håller du på med foto? Är du sugen på att arra en fototutsällning i din kommun eller kanske tycker du att det borde hållas en kurs i fotografi för unga människor där du bor?

Med Rakel som är ungkulturkonsulent med fokus på konst och foto kan du bolla idéer, tankar och få råd och tips på sånt som händer i din kommun. Rakel arbetar förutom på KulturUngdom som konstnär, är i grunden utbildad fotograf och driver många egna projekt inom området konst och foto. Om du är mellan 13-26 år kan du också enkelt söka
K-pengar för att genomföra ditt fotoprojekt. Är du mellan 26 – 30 år vill vi gärna hjälpa dig på andra sätt. Tanken är att vi skall finnas till det du behöver oss till!

KulturUngdom vill också vara "där det händer", skapa samarbeten med projekt, processer och personer som är på gång och som verkar i Västra Götaland av och med unga konstnärer. Har du tips på projekt, personer, bra eller snygga verk eller platser du tycker tycker att vi bör kolla upp eller besöka, tipsa oss gärna! skriv, maila eller ring till Rakel, ungkulturkonsulent med fokus på konst.

Här på sidan kommer du också kunna hitta information och nyheter kring konstrelaterade aktiviteter runt om i regionen, så håll utkik!

Bli medlem

För dig som är arrangör, skådespelare, regissör, artist, producent eller allmänt intresserad av olika typer av konst och kultur så finns det egentligen ingen anledning att inte bli medlem i KulturUngdom.
 Vi tror på ett ömsesidigt förhållande där det ni har ger oss kunskap och det vi har hjälper er att genomföra det ni brinner för.
 Vi vill och ska styras av det ni gör och vill göra, det ni tycker är viktigt och det ni ser behövs. Så; berätta för oss!

 Bli medlem | Kontakta Rakel | K-Pengar

LOGGA IN - BLI MEDLEM